Schubert on the Road
Franz Schubert, Schubertiad, Hammarkullen, Göteborgs Liederkollektiv.
Karn M och Nina Ewald SchubertMaraton 222, foto av Magnus Rönnkvist

En ambulerande schubertiad tillsammans med sopranen Nina Ewald. Sång och piano med tema Franz Peter Schubert.  Favoriter ur Liederrepertoaren och nyskrivet på Liederpoesi. När Schubert fyller år, 31 januari, firar vi honom med en schubertiad eller ett större evenmang när det är jämnt. 2017 och 2019 hölls Schubert Maraton i Göteborg och inför 2021, 224 års-dagen planeras det redan. Tillsammans med kompositörer, lyriker, sångare har de grundat Göteborgs Liederkollektiv, ett nätverk för att främja Liederkonsten och hitta dess plats i vårt sekel.

Musikalisk Feelgood med Nilsson&Bendz

Cellisten Hanna Bendz och pianisten/kyrkomusikern Karin M Nilsson gör musikaliska språng mellan kammarmusik och visor till egna kompositioner och improviserade verk där genre är underordnat den musikaliska upplevelsen.

På instrumenten cello, piano, röst och orgel framför duon verk av Robert Schumann, Jakob Adolf Hägg, J.S. Bach, Andrew Lloyd Webber och några egna fritt valda och toner över både kända, okända och egenkomponerade verk.

Mingel och Quiz

Mingelmusik för alla sammanhang på piano eller piano/sång. Vernissaget, företagsfesten, konferensminglet, julbordet eller butiksinvigningen. Går bra att anpassa efter tema och säsong.Boka Karins Kryss, underhållande musikaliska quiz som varvas med sång, musik och goda skratt. En fin aktivitet för träffpunkter, musikcaféer och gemenskapssamlingar.

Musik på galleri, lounge piano, improvisation
Karin spelar och tolkar bilder på Cornelia Schmidts fotoutställning

Välkommen att kontakta mig här!