Konsert och Mingel

Schubert on the Road
Franz Schubert, Schubertiad, Hammarkullen, Göteborgs Liederkollektiv.
Karn M och Nina Ewald under SchubertMaraton 220. Foto av Magnus Rönnkvist

En ambulerande schubertiad tillsammans med sopranen Nina Ewald. Sång och piano med tema Franz Peter Schubert.  Favoriter ur Liederrepertoaren och nyskrivet på Liederpoesi. När Schubert fyller år, 31 januari, firar vi honom med en schubertiad eller ett större evenmang när det är jämnt. 2017 och 2019 hölls Schubert Maraton i Göteborg och inför 2021, 224 års-dagen planeras det redan. Tillsammans med kompositörer, lyriker, sångare har de grundat Göteborgs Liederkollektiv, ett nätverk för att främja Liederkonsten och hitta dess plats i vårt sekel.

Ingela Tägil och Karin M Nilsson
Ingela Tägil och Karin M Nilsson
Musikaliska salonger på Jenny Lind tema

Ingela Tägil som är sångerska, musikforskare och författaren bakom bestsellern ”Näktergalen” biografin om megasopranen Jenny Lind, tar den musikaliska salongen på turné. Med pianisten Karin M Nilsson presenterar de ett program fyllt av highlights från supersopranens samtid varvat med trevliga kåserier från Ingela Tägils samlade material. Ingela är en av de tre ursprungsmedlemmarna i Göteborgs Liederkollektiv.

Mingel och Quiz

Mingelmusik för alla sammanhang på piano eller piano/sång. Vernissaget, företagsfesten, konferensminglet, julbordet eller butiksinvigningen. Går bra att anpassa efter tema och säsong. Boka Karins Kryss, underhållande musikaliska quiz som varvas med sång, musik och goda skratt. En fin aktivitet för träffpunkter, musikcaféer och gemenskapssamlingar.

Musik på galleri, lounge piano, improvisation
Karin spelar och tolkar bilder på Cornelia Schmidts fotoutställning

Välkommen att kontakta mig här!