Man lär sig av sina misstag

Karin

Nu är det i alla fall klart att jag ska köra igång en personalkör på Blå Stjärnans Djursjukhus. Veterinärer, djurskötare, djursjukvårdare och en och annan administrativ personal erbjuds sjunga i kör som friskvård på arbetsplatsen. Ser fram emot detta uppdrag och har redan börjat arra lämpliga låtar. Tänk så mycket man kan sjunga när det inte bara ska uppföras i kyrkan.

Lite pianoundervisning hinns också med på trivsamma Kulturstationen.Har sällan sett maken till ambitiösa elever och engagerade föräldrar som tar till sig Karinsvartvit litenmetodiska tips och övningsstrategier. Det är sannerligen inget jobb man blir pengamässigt rik på men så här mycket ung talang har jag sällan mött.

Några vikariedagar på kulturskolan har förlöpt väl och jag fick det otippade nöjet att undervisa i blockflöjt.Eva,  en oerhört engagerad instrumentallärare har lyckats skapa ett fenomenalt intresse både bland killar och tjejer i stadsdelens kulturskola. Vilken tillgång hon är för alla barnen och hela stadsdelen. Hoppas hennes chef förstår hur viktigt det arbete hon utför och ror iland med  är.

Men det är det SchubertAppen och Pop-Up Schubert som tar upp all min tid och mentala tankeutrymme.Ljuset i tunneln börjar skönjas men ännu en bra bit till att gå. Musik ska spelas in, översättningar ska göras och korrekturläsas , dikt och ton ska synkas. Men det är nog det roligaste jag har tagit mig för i hela mitt liv.

Karin i Lindome litenProjektet har drabbats av svåra motgångar men jag reser mig upp , lite pankare för varje gång, men alltmer målmedveten och fokuserad. Man lär sig av sina misstag, bigtime.

Nya rekryter är de fina sopranerna Maria Sjökvist och Helena Ek. Tänk vilken lycka att få jobba med så kompetenta och begåvade kvinnor. Spelar in gör vi på Nilento Studio med Lars och Jenny Nilsson. Det går bra nu ……

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *